Pogranda oleo de peonia semo
Produkta Nomo: Peonia sema oleo
Specifo: 100% pura natura
CAS: 223747-88-4
Aspekto: Flava likvaĵo
Atestilo: ISO9001/HALA/FDA/Koŝera
MOQ: 25 kg
Produktanto: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Retpoŝto: sales@cosmeticraw.com
Pogranda peonia sema oleo Priskribo
Ĉia naturo oleo de semo de peonio (PSO) estas nova vegeta oleo evoluigita de la semoj de Paeonia suffruticosa Andr. La nuna studo celis fari ĝeneralan esploron pri la kemia profilo kaj antioksidantaj agadoj de PSO por racia disvolviĝo kaj utiligo de ĉi tiu nova rimeda manĝaĵo.
Kion odoras peonia oleo?
Peony Fragrance Oleo estas pli peza, dolĉa flora kun velura sento. Abundega kaj krema.
Por kio estas uzata peonia sema oleo?
Ĝi estas trankviliga kaj romantika. Ĝi estas aromo, al kiu vi povas reveni, sed ĝi estas malsama. Se vi nur aŭdas pri la tuta naturo oleo de semo de peonio nun pasis iom da tempo. Dum jarcentoj, ĝi estas uzata kiel herba kuracilo por trakti ĉion, de menstruaj kramfoj ĝis hepataj malsanoj kaj nun ni ĝuas ĉefe en kosmetikaĵoj.
Estas eltiraĵo de peonio bona por la haŭto?
Peonia haŭtzorgo profitigas la haŭton multmaniere kaj pruviĝis havi protektajn efikojn sur UV-damaĝaj ĉeloj, helpante minimumigi liberajn radikalajn damaĝojn kaj la eblan disvolviĝon de malhelaj makuloj.
Peonia haŭtzorgo profitigas la haŭton multmaniere kaj pruviĝis havi protektajn efikojn sur UV-damaĝaj ĉeloj, helpante minimumigi liberajn radikalajn damaĝojn kaj la eblan disvolviĝon de malhelaj makuloj.
Ĉu mi povas uzi oleo de semo de peonio sur mia vizaĝo?
Peonio ĉela ekstrakto estas precipe rekomendinda aktiva ingredienco por olea haŭto kaj haŭto inklina al neperfektaĵoj. Ĝi ĉeestas en nia puriga botanika miksaĵo. Ĉi tiu nokta serumo helpas purigi la haŭton danke al la sebumregulaj kaj kontraŭinflamaj agoj de botanikaj ekstraktoj.











