Φερουλικό οξύ χύμα σε σκόνη

Όνομα προϊόντος: Φερουλικό οξύ
Προδιαγραφές: 99%
CAS: 1135-24-6
Εμφάνιση: Κόκκινη σκόνη
Πιστοποιητικό: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Κατασκευαστής: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Φερουλικό οξύ σε σκόνη χύμα Περιγραφή

Τι είναι το φερουλικό οξύ;Λαμπρυτικό διάλυμα ρετινόλης φερουλικού οξέος

Φερουλικό οξύ είναι μια αντιοξειδωτική ένωση που βρίσκεται στα φυτικά κύτταρα. Οι κατασκευαστές το προσθέτουν σε ορισμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος για να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής, των σημαδιών γήρανσης και ακόμη και του τόνου του δέρματος. Οι ειδικοί θεωρούν γενικά το φερουλικό οξύ ένα ασφαλές συστατικό περιποίησης του δέρματος.

Από τι προέρχεται;

(4-υδροξυ-3-μεθοξυκινναμωμικό οξύ, FA), ένα υδροξυκινναμικό οξύ που προέρχεται από διάφορους σπόρους, ξηρούς καρπούς, φύλλα και φρούτα, υπάρχει σε ελεύθερη μορφή καθώς και είναι ομοιοπολικά συζευγμένο με πολυσακχαρίτες, γλυκοπρωτεΐνες, πολυαμίνες, λιγνίνη και υδροξυλιπαρά οξέα φυτικών τοιχωμάτων.

Τι κάνει στο δέρμα;

Η καθαρή σκόνη φερουλικού οξέος αποτρέπει την εμφάνιση νέων αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα. Το δέρμα σας θα έχει λιγότερες ορατές φλέβες και λιγότερη ερυθρότητα. Εξασθένιση και πρόληψη των μαύρων κηλίδων. Προστατεύει το δέρμα από τον αποχρωματισμό από την έκθεση στον ήλιο ή τη γενετική τάση για μαύρα στίγματα.

Κατασκευαστές σκόνης φερουλικού οξέος

Πώς να διαλύσετε τη σκόνη ce φερουλικού οξέος;

Διαλύεται σε προπυλενογλυκόλη, αιθοξυδιγλυκόλη, διμεθυλισοσορβίδιο, αιθανόλη ή βότκα. Είναι αδιάλυτο στο νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Είναι διαλυτό σε ζεστό νερό (140F/60C) αλλά μπορεί να κρυσταλλωθεί.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Χρησιμοποιήστε προϊόντα μαζί του όπως θα χρησιμοποιούσατε συνήθως έναν αντιοξειδωτικό ορό. Δηλαδή, εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπό σας (λαιμό και χέρια, επίσης, εάν ανησυχείτε για τη γήρανση του δέρματος σε αυτές τις περιοχές). Χρησιμοποιήστε το πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας.

Είναι σταθερό στο νερό;

Έχει ευρεία εφαρμογή σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και καλλυντικών περιορίστηκε από αυτό είναι κακή διαλυτότητα και σταθερότητα. Είναι ελάχιστα διαλυτό στο νερό (διαλυτό σε μόνο αλκαλικό pH).

Κατασκευαστές σκόνης καθαρού φερουλικού οξέος

Λευκαίνει το δέρμα;

Έχει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της αντιρυτιδικής, αντιμελάγχρωσης ή του δέρματος λεύκανση/λεύκανση, αντιγήρανση (περιλαμβάνεται φωτογήρανση/φωτοπροστασία), αντιφλεγμονώδη, αντιτυροσινάση, αντικολλαγενάση και αντιμικροβιακό.

Ποιος είναι ο κίνδυνος του φερουλικού οξέος για το δέρμα;

Σε σπάνιες περιπτώσεις, μια θεραπεία με αυτό μπορεί να προκαλέσει ήπιο ερεθισμό και/ή ερυθρότητα, καθώς και κνησμό. Πριν προσθέσετε ένα προϊόν που περιέχει φερουλικό οξύ στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας, σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε ένα τεστ ανοχής δέρματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα;

Χρησιμοποιείται καθημερινά ως μέρος της πρωινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας. Για να λάβετε τα περισσότερα οφέλη από το φερουλικό οξύ, συνιστάται η εφαρμογή συνθέσεων που περιέχουν αυτό το συστατικό για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στις οποίες εκτίθεται το δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εργοστάσιο σκόνης φερουλικού οξέος

Προϊόντα που σχετίζονται

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να αναθεωρήσουμε τις πληροφορίες αιτήματος σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών!