Χονδρική σκόνη Asiaticoside

Όνομα προϊόντος: Asiaticoside Powder
CAS.NO: 16830-15-2
Προδιαγραφές: 98%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Πιστοποιητικό: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Κατασκευαστής: CNCSBIO
Επαφή: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217

Χονδρική σκόνη Asiaticoside Περιγραφή

Αγοράστε σκόνη AsiaticosideΣε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η ασιατικοσίδη;
Συστατικά περιποίησης δέρματος όπως ασιατικοσίδη μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη του φραγμού υγρασίας του δέρματος. Αυτό το ήρωα συστατικό μπορεί να βρεθεί σε ενυδατικές κρέμες, ορούς και κρέμες. Χρησιμοποιώντας μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος εμπλουτισμένη με ασιατικοσίδη, όπως η σειρά Cicaplast, ο φραγμός υγρασίας του δέρματός σας μπορεί να ενισχυθεί για να βοηθήσει στη μείωση της ευαισθησίας.

Φυτικό εκχύλισμα ασιατικοσίδη Η σκόνη είναι ένα τριτερπένιο που βρίσκεται στο Centella και παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις, νευροπροστατευτικές, ενισχυτικές της γνωστικής λειτουργίας, αντιπυρετικές, αντιοξειδωτικές, προ-αγγειογενετικές, αντικαρκινικές χημειοθεραπευτικές και χημειοπροληπτικές δράσεις. Αναστέλλει τη μελανογένεση μειώνοντας τη δέσμευση του DNA από το MITF. ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιείται περιστασιακά σε θεραπείες λεύκανσης δέρματος. Προκαλεί απόπτωση, αυξάνει την ενεργοποίηση της κασπάσης 3, μειώνει την απελευθέρωση TNF-α και IL-1β και καταστέλλει την ανάπτυξη και το μέγεθος του όγκου σε ζωικά μοντέλα καρκίνου του μαστού. Σε ζωικά μοντέλα εγκεφαλικής ισχαιμίας/επαναιμάτωσης, βελτιώνει τα ελλείμματα μνήμης και μάθησης και μειώνει τα επίπεδα IL-6, TNF-α και IL-1β. Μειώνει τη φλεγμονή και τον πυρετό που προκαλείται από το LPS, καταστέλλει τη δραστηριότητα της μυελοϋπεροξειδάσης και αυξάνει τη δραστηριότητα της οξυγενάσης αίμης 1 (HO-1) in vivo. Αυτή η ένωση υποστηρίζει επίσης τη δραστηριότητα επούλωσης πληγών, αυξάνοντας τη μετανάστευση των κυττάρων, την προσκόλληση και την ανάπτυξη in vitro.

Το Asiaticoside είναι ένα από τα ενεργά συστατικά που εξάγεται από το παραδοσιακό βότανο Centella Asiatica. Το Centella Asiatica έχει μακρά ιστορία εφαρμογής στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Ως φυσικό βότανο, χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία δερματικών πληγών, εγκαυμάτων και άλλων δερματικών παθήσεων. Τα τελευταία χρόνια, το Centella Asiatica και το ενεργό συστατικό του, η ασιατικοσίδη, έχουν γίνει δημοφιλή συστατικά σε προϊόντα περιποίησης δέρματος λόγω των σημαντικών αντιφλεγμονωδών, επανορθωτικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων τους, ειδικά στο αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό δέρμα.

Κινέζοι κατασκευαστές σκόνης ασιατικοσίδης

Ποια είναι η δράση της ασιατικοσίδης;
Φυσική σκόνη ασιατικοσίδης είναι μια ένωση σαπωνίνης που βρίσκεται στο Centella asiatica που έχει αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να προστατεύσει από την επαγόμενη από MPTP νευροτοξικότητα σε αρουραίους αυξάνοντας την αναλογία Bcl-2/Bax.
Είναι καλό για το δέρμα;
Τα επιμέρους τριτερπένια συστατικά του, το madecassoside, το assiatic και το madecassic acid, έχουν δείξει σημαντικές εφαρμογές στη θεραπεία δερματοπαθειών και δερματικών βλαβών όπως εκχυλίσματα, εγκαύματα, δερματικές ουλές (υπερτροφικές ουλές και χηλοειδείς ουλές), έκζεμα.
Είναι ασφαλές για το δέρμα;
Είναι ένα από τα πιο σκληρά συστατικά που επισκευάζουν το προστατευτικό φράγμα. Αποκαθιστά έναν υποβαθμισμένο φραγμό του δέρματος και το ενισχύει έναντι περαιτέρω βλαβών χάρη στη δύναμη που προκαλεί κολλαγόνο και την υψηλή ενυδατική του δράση
Προϊόντα που σχετίζονται

Προϊόντα που σχετίζονται

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να αναθεωρήσουμε τις πληροφορίες αιτήματος σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών!