Ferulic acid pulver bulk

Produktnavn: Ferulic Acid
Specifikation: 99 %
CAS: 1135-24-6
Udseende: Rødt pulver
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Producent: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Ferulic acid pulver bulk Beskrivelse

Hvad er ferulinsyre?Ferulic acid retinol lysnende opløsning

Ferulinsyre er en antioxidantforbindelse, der findes i planteceller. Producenter tilføjer det til visse hudplejeprodukter for at hjælpe med at reducere inflammation, ældningstegn og endda hudens tone. Eksperter betragter generelt ferulinsyre som en sikker hudplejeingrediens.

Hvad er det afledt af?

(4-hydroxy-3-methoxykanelsyre, FA), en hydroxykanelsyre afledt af forskellige frø, nødder, blade og frugter, eksisterer i en fri form såvel som er kovalent konjugeret med polysaccharider, glycoproteiner, polyaminer, lignin og hydroxyfedtsyrer fra plantecellevægge.

Hvad gør det for huden?

Ren ferulinsyrepulver forhindrer fremkomsten af ​​nye blodkar under huden. Din hud vil have færre synlige årer og mindre rødme. Falder og forhindrer mørke pletter. Det beskytter huden mod misfarvning fra soleksponering eller en genetisk tendens til mørke pletter.

Ferulic acid pulver fabrikanter

Hvordan opløses ce ferulinsyrepulver?

Det opløses i propylenglycol, ethoxydiglycol, dimethylisosorbid, ethanol eller vodka. Det er uopløseligt i vand ved stuetemperatur. Det er opløseligt i varmt vand (140F/60C) men det kan blive krystalliseret.

Hvordan bruger man det?

Brug produkter sammen med det, som du normalt ville bruge et antioxidantserum. Det vil sige, påfør hele dit ansigt (også hals og hænder, hvis du er bekymret for ældning af hud i disse områder). Bruges om morgenen efter at have renset dit ansigt.

Er den stabil i vand?

Det er bred anvendelse i hudpleje og kosmetiske produkter været begrænset ved det er dårlig opløselighed og stabilitet. Det er dårligt opløseligt i vand (opløseligt i kun alkalisk pH).

Fabrikanter af ren ferulinsyrepulver

Bleger det huden?

Det har flere fordele for huden, herunder antirynke, antipigmentering eller hud blegning/blegning, antiældning (fotoældning/fotobeskyttelse inkluderet), anti-inflammatorisk, antityrosinase, anticollagenase og antimikrobiel.

Hvad er risikoen ved ferulinsyre for huden?

I sjældne tilfælde kan en behandling med det forårsage mild irritation og/eller rødme samt kløe. Før du tilføjer et produkt, der indeholder ferulinsyre, til din hudplejerutine, anbefaler vi, at du udfører en hudtolerancetest.

Kan den bruges hver dag?

Den bruges hver dag som en del af din morgenhudplejerutine. For at få de fleste ferulinsyrefordele anbefales det at anvende formler, der indeholder denne ingrediens for at neutralisere frie radikaler, huden udsættes for i løbet af dagen.

Ferulinsyrepulverfabrik

Relaterede produkter

Anmod om et tilbud

vi ser frem til at gennemgå dine anmodningsoplysninger, og vi vil kontakte dig inden for 24 timer!