Engros ravsyrepulver

Produktnavn: Ravsyre
CAS.NR: 110-15-6
Specifikation: 99 %
Udseende: Hvidt pulver
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Producent: CNCSBIO
Kontakt: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217

Engros ravsyrepulver Beskrivelse

Hvad er ravsyre?

Kina ravsyre pulver er en carboxylsyre, der har en god anti-korrosionseffekt og kan bruges som fugtighedscreme, som kan absorbere fugt og forebygge tør hud. Anvendes i diverse kosmetik, såsom lotion, ansigtsrens, hudcremer, solcremer osv. Det kan ikke kun hæmme væksten af ​​bakterier og svampe, men også modstå nogle kemiske reaktioner og derved forlænge produktets holdbarhed.

Ravsyre Juster pH

Det kan bruges som en sur pH-regulator til at justere pH-værdien af ​​kosmetik til det normale område. Når pH-niveauet er for højt eller for lavt, irriterer nogle kosmetik ikke kun huden, men reducerer også effektiviteten af ​​andre ingredienser. Tilsætningen af ​​det kan gøre kosmetik mere i overensstemmelse med hudens fysiologiske pH og bedre spille rollen som andre ingredienser.

Kina farveløst krystal ravsyre pulver

Påføring af ravsyre

Den har en god fugtgivende effekt, kan absorbere vand, give fugt og næring til huden og gøre huden mere blød, glat og elastisk. Derfor er det meget brugt i hudplejeprodukter, fugtighedscreme, læbepomader og andre produkter.

Hvad gør det ved huden?
Anti-inflammatorisk i naturen, det hjælper med at lindre rød, irriteret hud forbundet med acneudbrud. Da det typisk bruges som en aktuel behandling af urenheder, kan ravsyre ikke kun hjælpe med at reducere opbygningen af ​​acne-fremkaldende bakterier, men også lindre huden, der lider af udbrud.
Er det bedre end salicylsyrepulver?
Mens naturlig smag Succinsyre deler nogle egenskaber med salicylsyre, kan den ikke fuldt ud erstatte det med hensyn til effektivitet for visse hudproblemer. Hvis du har følsom hud og har brug for en blidere løsning til ufuldkommenheder, er ravsyre en bedre mulighed.
Hvad er bivirkningerne ved det?
Eksponering for denne forbindelse kan forårsage irritation af hud, øjne, slimhinder og øvre luftveje. Det reagerer eksotermt for at neutralisere baser, både organiske og uorganiske. Kan reagere med aktive metaller og danne gasformigt brint og et metalsalt.

Relaterede produkter

Anmod om et tilbud

vi ser frem til at gennemgå dine anmodningsoplysninger, og vi vil kontakte dig inden for 24 timer!