Bisabolol olie flydende bulk
Produktnavn: Bisabolololie
Specifikation: 99 %
CAS: 515-69-5
Udseende: Farveløs væske
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Producent: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com
Bisabolololie flydende bulk Beskrivelse
Hvad er bisabolol?
α-bisabolol er en kosmetisk ingrediens, der almindeligvis anvendes i kosmetik og hudplejeprodukter. Det er en farveløs, tyktflydende olie, der er en vigtig bestanddel af tysk kamille. Det findes ofte i æteriske olier. Det kan også fremstilles syntetisk.
Hvor gør bisabolol komme fra?
Det er traditionelt hentet fra enten den tyske kamille (Matricaria recutita) eller mere almindeligt, det brasilianske Candeia-træ. Udfordringen med begge disse botaniske kilder kommer ned til tilgængelighed, renhed og bæredygtighed.
Det er traditionelt hentet fra enten den tyske kamille (Matricaria recutita) eller mere almindeligt, det brasilianske Candeia-træ. Udfordringen med begge disse botaniske kilder kommer ned til tilgængelighed, renhed og bæredygtighed.
Hvad bruges bisabolol til?
På grund af de beroligende virkninger, det kan have på huden, kan det reducere rødme og irritation og hjælpe personer, der lider af rosacea, udslæt og meget mere. Det kan også hjælpe med at reducere ubehag efter en solskoldning. Af denne grund bruges det nogle gange i solcremer.
På grund af de beroligende virkninger, det kan have på huden, kan det reducere rødme og irritation og hjælpe personer, der lider af rosacea, udslæt og meget mere. Det kan også hjælpe med at reducere ubehag efter en solskoldning. Af denne grund bruges det nogle gange i solcremer.
Hvad gør det for huden?
På grund af de beroligende virkninger, det kan have på huden, kan det reducere rødme og irritation og hjælpe personer, der lider af rosacea, udslæt og meget mere. Det kan også hjælpe med at reducere ubehag efter en solskoldning. Af denne grund bruges det nogle gange i solcremer.
På grund af de beroligende virkninger, det kan have på huden, kan det reducere rødme og irritation og hjælpe personer, der lider af rosacea, udslæt og meget mere. Det kan også hjælpe med at reducere ubehag efter en solskoldning. Af denne grund bruges det nogle gange i solcremer.
Er det sikkert for følsom hud?
Det er bredt accepteret som sikkert til topisk brug i hudplejeprodukter og tolereres godt af langt de fleste mennesker, inklusive dem med følsom hud.
Det er bredt accepteret som sikkert til topisk brug i hudplejeprodukter og tolereres godt af langt de fleste mennesker, inklusive dem med følsom hud.
Er bisabolol godt mod eksem?
Den baserede creme-dæmpede eksemopblussen sammenlignet med baseline viste ved et signifikant fald i det berørte hudoverfladeareal, forbedring af det samlede eksemsværhedsscoreresultat såvel som eksemets sværhedsgradsscore på et enkelt område, som inkluderer evaluering af infiltrationen.
Den baserede creme-dæmpede eksemopblussen sammenlignet med baseline viste ved et signifikant fald i det berørte hudoverfladeareal, forbedring af det samlede eksemsværhedsscoreresultat såvel som eksemets sværhedsgradsscore på et enkelt område, som inkluderer evaluering af infiltrationen.
Hvad er virkningerne af bisabolol?
Det har flere vigtige fordele for huden, herunder både beroligende og anti-aging effekter. Dens antioxidantegenskaber betyder, at den synligt kan hjælpe med at reducere tegn på aldring, hvilket betyder, at bisabolol hjælper med at holde huden fast og ungdommelig i udseende.
Det har flere vigtige fordele for huden, herunder både beroligende og anti-aging effekter. Dens antioxidantegenskaber betyder, at den synligt kan hjælpe med at reducere tegn på aldring, hvilket betyder, at bisabolol hjælper med at holde huden fast og ungdommelig i udseende.












