Prodám prášek kyseliny ellagové

Název produktu: Prášek kyseliny ellagové
CAS.NO: 476-66-4
Specifikace: 90%
Vzhled: Bílý prášek
Certifikát: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Výrobce: CNCSBIO
Kontakt: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217

Prášek kyseliny ellagové na prodej Popis

Co je prášek kyseliny ellagové?

Prášek kyseliny ellagové (EA) je bioaktivní polyfenolová sloučenina přirozeně se vyskytující jako sekundární metabolit v mnoha rostlinných taxonech. Obsah EA je značný v granátovém jablku (Punica granatum L.) a ve dřevě a kůře některých dřevin. Velkoobchodní prášek kyseliny ellagové

Kyselina ellagová je antioxidant, který se přirozeně vyskytuje v mnoha vašich oblíbených potravinách, včetně mnoha druhů ovoce a zeleniny.Některé potraviny také obsahují sloučeninu zvanou ellagitannin, kterou vaše tělo přemění na EA (1).

Byl studován pro své příznivé zdravotní účinky. Výzkum ve skutečnosti ukazuje, že se může pochlubit silnými protizánětlivými vlastnostmi, které bojují proti rakovině (2).

K čemu se EA používá?
Může se vázat na chemikálie, které způsobují rakovinu. Může také zabránit růstu rakovinných buněk a zlepšit bezpečnost a účinnost některých léků proti rakovině. Kyselina ellagová se však špatně vstřebává a také se rychle vylučuje z těla. Tyto vlastnosti mohou omezit jeho použitelnost jako léku.

Co dělá EA pro pleť?
Jeho antioxidační, protizánětlivé a kolagen stimulující vlastnosti pomáhají udržovat pevnost pokožky a podporují tvorbu nového kolagenu. Přidáním kyseliny ellagové do rutiny péče o pleť můžete zlepšit zdraví pokožky, zvýšit elasticitu a zmírnit známky stárnutí.

V čem se EA rozpouští?
Dodává se jako krystalická pevná látka. Zásobní roztok lze připravit rozpuštěním EA ve zvoleném rozpouštědle, které by mělo být propláchnuto inertním plynem. EA je rozpustný v organickém rozpouštědle DMSO v koncentraci přibližně 0,14 mg/ml.

Související produkty

Vyžádejte si cenovou nabídku

těšíme se na kontrolu informací o vaší žádosti a do 24 hodin se vám ozveme!