Chì ghjè puro pterostilbene in polvere??
Pterostilbene polvere (trans-3,5-dimetoxy-4-hydroxystilbene) hèun compostu dieteticu naturali è u cumpunente antioxidante primariu di blueberries. Hà aumentatu a biodisponibilità in paragunà à l'altri composti stilbene, chì ponu rinfurzà u so benefiziu dieteticu è possibbilmente cuntribuiscenu à un effettu clinicu preziosu.

Meccanisimu antiinflamatoriu di u polu di pterostilbene
L'effettu antiinflamatoriu di polvere di pterostilbene naturali nantu à a pelle hè principalmente ottenuta per mezu di i seguenti miccanismi:
Iinhibiting a produzzione di fatturi inflammatory: Pterostilbene pò riduce e reazzioni inflammatorii di a pelle inibendu a produzzione di fatturi inflammatorii cum'è TNF-α (fattore di necrosi tumorale) è IL-6 (interleukin-6) in a pelle. I fatturi inflamatorii sò a fonte principale di inflammazioni di a pelle. Pterostilbene aiuta à allevà i sintomi inflammatorii, cum'è rossu, calore è dolore in a pelle riducendu l'attività di sti fatturi.
Effettu antioxidante: L'ingredienti attivi in pterostilbene anu proprietà antioxidanti forti è ponu eliminà i radicali liberi in a pelle è riduce u dannu oxidativu causatu da i radicali liberi. I radicali liberi ùn solu acceleranu l'anziane, ma ancu aggravate a risposta inflamatoria di a pelle. Rimuovendu i radicali liberi, u pterostilbene aiuta à riduce a inflamazioni causata da a contaminazione ambientale, i raghji ultravioletti è altri fattori.
Effettu calmante: Pterostilbene pò calmà direttamente a reazzione allergique di a pelle è regulà l'attività di e cellule immune per aiutà à riduce l'incommodità di a pelle causata da allergens o stimuli esterni.

Applicazione di Pterostilbene in polvere in Effetti antiinflamatori di a pelle
Trattamentu di l'acne è i pimples
A causa di e so proprietà antibacteriale è antiinflamatorii, u pterostilbene hè un ingredientu chjave in parechji prudutti di cura di a pelle per u trattamentu di l'acne. Pò riduce a inflamazioni di a pelle causata da Propionibacterium acnes (P. acnes), riduce u rossu è u dulore à u situ di l'acne, è aiutanu à prumove a curazione di a pelle è riduce a furmazione di cicatrici di l'acne.
Studiu clinicu: In un prucessu clinicu chì implicava 40 pazienti di l'acne, circa 60% di i pazienti anu riportatu una riduzione significativa di u rossu è a inflamazioni di a pelle dopu à 4 settimane di usu di prudutti di cura di a pelle chì cuntenenu extracte di pterostilbene, è u numeru di acne hè stata ridutta da quasi 40%.
Allevi e reazzioni allergii di a pelle
Polvere di Pterostilbene hè ancu largamente utilizatu in u trattamentu di a dermatite atopica è altre malatie allergii di a pelle. Puderà furnisce effetti calmanti gentili per a pelle sensibile, riducendu e reazzioni allergii, alleviendu u rossu, pruritu è ardenti di a pelle.
Dati di ricerca: In un studiu nantu à l'effettu di pterostilbene nantu à eczema, dopu l'usu di prudutti di cura di a pelle chì cuntenenu pterostilbene, i participanti’ I sintomi di l'allergii di a pelle (cum'è rossu, gonfiore è prurito) sò stati ridotti da 50%, è a cunsulazione è a tolleranza di a pelle sò stati significativamente migliurati.
Calmante a inflamazioni di a pelle dopu à u sole
L'effettu calmante di pterostilbene face un ingredientu ideale per trattà a inflamazioni di a pelle causata da u sole è i raghji ultraviolet. Aiuta à riduce u rossu è a sensazione di ardenti di a pelle causata da a radiazione ultravioletta è prumove a riparazione di a pelle dopu à u sole.
Dati di ricerca: In un studiu nantu à a riparazione dopu à u sole, dopu l'usu di i prudutti di cura di a pelle chì cuntenenu l'estratto di pterostilbene, a sensazione di ardenti è u rossu di a pelle sò significativamente ridutta, è a veloce di riparazione hè stata accelerata.
Migliurà a salute generale di a pelle
In più di u so effettu antiinflamatoriu, u pterostilbene hà u benefiziu supplementu di migliurà a salute di a pelle. Pò rinfurzà a capacità antioxidante di a pelle, riduce l'anziane di a pelle causata da fatturi ambientali esterni, è mantene a pelle suave è liscia.

In più di e so proprietà antiinflamatorii, u polu di pterostilbene hà u benefiziu aghjuntu di migliurà a salute di a pelle aumentendu a capacità antioxidante di a pelle, riducendu l'anziane di a pelle causata da fatturi ambientali esterni, è mantene a pelle suave è liscia.
Cum'è un extracte di pianta naturale, pterostilbene hà dimustratu un grande putenziale in a cura di a pelle cù i so eccellenti effetti antiinflamatori, antioxidanti, reparatori è calmante. Da u trattamentu di l'acne, alleviate l'allergii, calmante u sole di u sole à migliurà a salute di a pelle, u pterostilbene pò furnisce suluzioni efficaci per parechji prublemi di a pelle. Cù l'applicazione generalizata di ingredienti naturali per a cura di a pelle, u pterostilbene diventerà indubbiamente un ingredientu indispensabile è impurtante in i futuri prudutti di cura di a pelle.
- 5-Aminometil Levulinate Cloridrato
- Acid shikimic
- Aloe extract powder
- placenta d'ovini d'Australia
- Azelaic
- oliu Bakuchiol
- U megliu glutathione in polvere
- I migliori produttori di polvere di matrina
- Estratto di Gotu kola
- fabbrica di polvere di ectoina in Cina
- China miglyol 840 Manufacturers
- Collagenu
- Petede cosmetici
- Materie prime cosmetichi
- Ergosterol in polvere
- L'acidu hyaluronicu
- Polvere di l'acidu kojicu per u sbiancamentu di a pelle
- Oliu MCT
- cellulosa microcristallina
- minoxidil in polvere
- Polvere di monobenzone
- oliu di semi di peonia
- Polvere d'acidu poliglutamicu
- Polvere di Pterostilbene
- Polvere di perla pura
- Polvere d'acidu salicylic per a pelle
- Anisatu di sodiu
- Triacetina