Polvere di l'acidu lattobionicu in vendita
Nome di u produttu: Acidu Lactobionicu
CAS.NO: 96-82-2
Specificazione: 99%
Apparenza: Polvere bianca
Certificatu: ISO9001 / Hala / FDA / Kosher
Moq: 25kg
Fabbricatore: Cncsbio
Cuntattu: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: + 86-18729377217
L'acidu lattobionicu in polvere in grossu Descrizione
Chì ghjè l'acidu lattobionicu in polvere?
L'acidu lattonicu hè un impurtante alfa-hydroxy acid (AHA). Havi boni proprietà idratanti, perchè ligami molécule d'acqua per aiutà a pelle à mantene l'umidità è migliurà a cundizione secca di a pelle.
L'acidu lattobionicu hè un AHA?
In poche parole, hè un AHA di a prossima generazione, cù quasi tutti i benefici è più è senza l'irritazione. Elimina delicatamente e cellule morte di a pelle è rende a vostra pelle liscia è uniforme. Idrata è aiuta a barriera di a pelle. Pò esse usatu ancu nantu à a pelle sensibile o dopu a prucedura cosmetica.
Beneficii di l'acidu lattobionicu in polvere
Beneficii per a pelle di l'acidu lattobionicu in un lieve effettu esfoliante. Hè menu irritante à a pelle chì alcuni di l'altri acidi esfolianti più forti, cum'è l'acidu glicolicu. Puderà prumove a perdita di keratinocytes invechje nantu à a capa superiore di a pelle, facendu a pelle più liscia è più dilicata, è aiuta à migliurà u culore è a struttura di a pelle, riducendu l'aspettu di linee fini è arrughe.
Quandu intruduce l'acidu lattobionicu in u vostru regime di cura di a pelle, soprattuttu durante l'estiu, hè cruciale di principià lentamente per custruisce a tolleranza di a vostra pelle. Accuminciate per applicà u pruduttu una o duie volte à settimana à a sera. Questu permette à a vostra pelle per aghjustà à u novu ingredientu senza sopravvive.
Induve cumprà l'acidu lactobionicu?
Cuntattu: Salendu@cosmeticraw.com
Fornitura: polvere d'acidu lattobionicu
Termini di Pagamentu: 100% T/T In Advance (trasferimentu bancariu)
Termini di consegna: 3 ghjorni dopu avè ricevutu u vostru pagamentu
Spedizione: Per via aerea, marittima, corriere (FedEx, DHL, USPS)











