Oli de bisabolol líquid a granel
Nom del producte: oli de bisabolol
Especificació: 99%
CAS: 515-69-5
Aspecte: líquid incolor
Certificat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricant: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correu electrònic: sales@cosmeticraw.com
Oli de bisabolol líquid a granel Descripció
Què és el bisabolol?
L'α-bisabolol és un ingredient cosmètic que s'utilitza habitualment en cosmètics i productes per a la cura de la pell. És un oli incolor i viscós que és un component principal de la camamilla alemanya. Es troba freqüentment en olis essencials. També es pot produir sintèticament.
On ho fa bisabolol venir de?
Tradicionalment s'obté de la camamilla alemanya (Matricaria recutita) o, més comunament, de l'arbre Candeia brasiler. El repte amb aquestes dues fonts botàniques es redueix a la disponibilitat, la puresa i la sostenibilitat.
Tradicionalment s'obté de la camamilla alemanya (Matricaria recutita) o, més comunament, de l'arbre Candeia brasiler. El repte amb aquestes dues fonts botàniques es redueix a la disponibilitat, la puresa i la sostenibilitat.
Per a què serveix el bisabolol?
A causa dels efectes calmants que pot tenir a la pell, pot reduir l'enrogiment i la irritació, ajudant les persones que pateixen de rosàcia, erupcions cutànies i molt més. També pot ajudar a reduir el malestar després d'una cremada solar. Per aquest motiu, de vegades s'utilitza en filtres solars.
A causa dels efectes calmants que pot tenir a la pell, pot reduir l'enrogiment i la irritació, ajudant les persones que pateixen de rosàcia, erupcions cutànies i molt més. També pot ajudar a reduir el malestar després d'una cremada solar. Per aquest motiu, de vegades s'utilitza en filtres solars.
Què fa per a la pell?
A causa dels efectes calmants que pot tenir a la pell, pot reduir l'enrogiment i la irritació, ajudant les persones que pateixen de rosàcia, erupcions cutànies i molt més. També pot ajudar a reduir el malestar després d'una cremada solar. Per aquest motiu, de vegades s'utilitza en filtres solars.
A causa dels efectes calmants que pot tenir a la pell, pot reduir l'enrogiment i la irritació, ajudant les persones que pateixen de rosàcia, erupcions cutànies i molt més. També pot ajudar a reduir el malestar després d'una cremada solar. Per aquest motiu, de vegades s'utilitza en filtres solars.
És segur per a la pell sensible?
Està àmpliament acceptat com a segur per a l'ús tòpic en productes per a la cura de la pell i és ben tolerat per la gran majoria de persones, incloses aquelles amb pell sensible.
Està àmpliament acceptat com a segur per a l'ús tòpic en productes per a la cura de la pell i és ben tolerat per la gran majoria de persones, incloses aquelles amb pell sensible.
És bisabolol bo per a l'èczema?
It based cream mitigated eczematous flares compared to baseline showed by a significant decrease in the affected skin surface area, improvement in the total eczema severity score outcome as well as the single area eczema severity score which includes evaluating the infiltration.
It based cream mitigated eczematous flares compared to baseline showed by a significant decrease in the affected skin surface area, improvement in the total eczema severity score outcome as well as the single area eczema severity score which includes evaluating the infiltration.
What are the effects of bisabolol?
It has several key benefits for the skin, including both soothing and anti-aging effects. Its antioxidant properties mean that it can visibly help reduce the signs of aging, meaning that bisabolol helps keep skin firm and youthful in appearance.
It has several key benefits for the skin, including both soothing and anti-aging effects. Its antioxidant properties mean that it can visibly help reduce the signs of aging, meaning that bisabolol helps keep skin firm and youthful in appearance.












