Поликватерниум-51 на едро на прах CAS: 125275-25-4
Име на продукта: Polyquaternium-51
CAS.NO: 125275-25-4
Спецификация: 99%
Външен вид: Бял прах
Сертификат: ISO9001/HALA/FDA/Кошер
MOQ: 25 кг
Производител: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
Имейл: sales@cosmeticraw.com
Поликватерниум-51 на едро на прах CAS: 125275-25-4 Описание
Какво е Polyquaternium-51?
Поликватерниум-51 е синтетично, полимерно кватернерно амониево съединение, което означава, че е голяма молекула, чиято уникална амфифилна (водо- и маслолюбиви свойства) структура има заряд, който му придава кондициониране и филмообразуващи свойства за кожата и косата.
За какво се използва Polyquaternium?
Поликватерниуми намират конкретно приложение в балсами, шампоани, пяна за коса, спрей за коса, боя за коса, личен лубрикант и разтвори за контактни лещи. Тъй като са положително заредени, те неутрализират отрицателните заряди на повечето шампоани и протеини за коса и помагат на косата да остане гладка.
Какви са предимствата на поликватерниума?
Придава гладко кадифено усещане и подобрява приплъзването и овлажняването на продуктите за грижа за кожата и косата. Използва се в набор от продукти: шампоани, кремове, лосиони за тяло, измиване на тяло, бебешки шампоан, балончета, балсами, сапуни и кремове за бръснене.
Какво е поликватерниум-51 в грижата за кожата?
Неговите овлажняващи свойства се дължат на структурното му сходство с липидите, открити в корнеоцитите (повърхностните клетки) на човешката кожа. Като такъв, той работи за запазване на кожната бариера и предотвратява загубата на вода.
Най-добрият поликватерниум-51 добър ли е за вашата кожа?
Chian polyquaternium-51 се счита за напълно безопасен за употреба при концентрация от 2% или по-ниска. Всичко над него може да причини леко дразнене на кожата и очите ви. Не е дразнещ и не показва признаци на алергична реакция върху кожата, когато се използва до 2% във формулата.









