MCT Oil с най-високо качество cncsbio на едро
Име на продукта: MCT Oil
CAS.NO: 538-24-9
Спецификация: 100% чист натурален
Външен вид: безцветна течност
Сертификат: ISO9001/HALA/FDA/Кошер
MOQ: 25L
Производител: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
Имейл: sales@cosmeticraw.com
MCT Oil с най-високо качество cncsbio едро Описание
Какво е MCT Oil?
Триглицерид със средна верига (MCT) е триглицерид с две или три мастни киселини имащ алифатни опашка от 6-12 въглеродни атома, т.е. средноверижна мастна киселина (MCFA). Богатите хранителни източници за търговско извличане на MCT включват масло от палмови ядки и кокосово масло.
Ползи от mct масло за вашата кожа
Най-доброто MCT масло съдържа лауринова киселина. Ето защо това е обичайна съставка, използвана за лечение на определени кожни заболявания и състояния. Антимикробните свойства го правят чудесен за лечение на склонна към акне кожа и раздразнения. Био mct масло също може да ви помогне да поддържате по-здрав скалп и да се преборите с пърхота, причинен от гъбички.
Същото ли е като кокосовото масло?
Средноверижни триглицериди (MCT) маслото и кокосовото масло станаха по-популярни поради преобладаването на кето диетата. Основната разлика между MCT масло и кокосовото масло е това то се състои от средноверижни мастни киселини, докато кокосовото масло се състои от средноверижни и дълговерижни мастни киселини.
Полезно ли е приемането му за кожата?
Съдържа лауринова киселина. Ето защо това е често срещана съставка, използвана за лечение на определени кожни заболявания и състояния. Антимикробните свойства го правят чудесен за лечение на склонна към акне кожа и раздразнения. Освен това може да ви помогне да поддържате по-здрав скалп и да се преборите с пърхота, причинен от гъбички.
Съдържа лауринова киселина. Ето защо това е често срещана съставка, използвана за лечение на определени кожни заболявания и състояния. Антимикробните свойства го правят чудесен за лечение на склонна към акне кожа и раздразнения. Освен това може да ви помогне да поддържате по-здрав скалп и да се преборите с пърхота, причинен от гъбички.
Добре ли е за растежа на косата?
Той е противогъбичен2 и може да помогне за увеличаване на растежа на косата. Ако косата ви е суха, може да придаде на косата ви блясък и здрав вид.
Той е противогъбичен2 и може да помогне за увеличаване на растежа на косата. Ако косата ви е суха, може да придаде на косата ви блясък и здрав вид.











