Елагова киселина на прах за продажба
Име на продукта: Елагова киселина на прах
CAS.NO: 476-66-4
Спецификация: 90%
Външен вид: Бял прах
Сертификат: ISO9001/HALA/FDA/Кошер
MOQ: 25 кг
Производител: CNCSBIO
Контакт: sales@cosmeticraw.com
WhatsApp: +86-18729377217
Елагова киселина на прах за продажба Описание
Какво представлява елаговата киселина на прах?
Елагова киселина на прах (EA) е биоактивно полифенолно съединение, естествено срещащо се като вторичен метаболит в много растителни таксони. Съдържанието на ЕА е значително в нара (Punica granatum L.) и в дървесината и кората на някои дървесни видове. 
Елагова киселина е антиоксидант, намиращ се естествено в много от любимите ви храни, включително много плодове и зеленчуци.Някои храни също съдържат съединение, наречено елагитанин, което тялото ви превръща в ЕА (1).
Изследван е за благоприятните му ефекти върху здравето. Всъщност изследванията показват, че може да се похвали с мощни противовъзпалителни свойства, борещи се с рака (2).
За какво се използва EA?
Може да се свърже с химикали, които причиняват рак. Може също така да предотврати растежа на раковите клетки и да подобри безопасността и ефикасността на някои лекарства за рак. Въпреки това, елаговата киселина се абсорбира слабо и също така бързо се елиминира от тялото. Тези характеристики могат да ограничат неговата полезност като лекарство.
Какво прави EA за кожата?
Неговите антиоксидантни, противовъзпалителни и стимулиращи колаген качества спомагат за запазване на стегнатостта на кожата и насърчават образуването на нов колаген. Можете да подобрите здравето на кожата, да увеличите еластичността и да намалите признаците на стареене, като добавите елагова киселина към вашата рутинна грижа за кожата.
В какво се разтваря EA?
Доставя се като кристално твърдо вещество. Основен разтвор може да се направи чрез разтваряне на ЕА в избрания разтворител, който трябва да се продуха с инертен газ. ЕА е разтворим в органичен разтворител DMSO при концентрация приблизително 0,14 mg/ml.




