Прадаецца 99,5% трыацэцін найлепшай чысціні
Назва прадукту: триацетин
Спецыфікацыя: 99%
CAS: 102-76-1
Знешні выгляд: бескаляровая вадкасць
Сертыфікат: ISO9001/HALA/FDA/кашэрны
MOQ: 25 кг
Вытворца: CNCSBIO
Адрас электроннай пошты: sales@cosmeticraw.com
Лепшая чысціня 99,5% трыацэтыну для продажу Апісанне
Трыацэцін гэта арганічнае злучэнне з формулай C₃H5(OCOCH3)3. Ён класіфікуецца як трыгліцерыд, трыэфір гліцэрыны з воцатнай кіслатой. Гэта бескаляровая глейкая вадкасць без паху з высокай тэмпературай кіпення і нізкай тэмпературай плаўлення.
Што ёсць триацетин ў сыходзе за скурай?
Триацетин шырока выкарыстоўваецца ў касметыцы за яго разнастайныя перавагі. Як змякчальнае сродак, ён дапамагае ўвільгатняць і змякчаць скуру, паляпшаючы яе тэкстуру і гладкасць. Ён таксама дзейнічае як растваральнік, дапамагаючы раствараць актыўныя інгрэдыенты і павышаючы агульную стабільнасць касметычных рэцэптур. Не існуе цвёрдага стандарту для рэкамендаванага выкарыстання трыацэтыну ў касметычным ўвільгатненні, таму што яго выкарыстанне будзе адрознівацца ў залежнасці ад канкрэтнага тыпу прадукту, патрэбаў ва ўвільгатненні і ўзаемадзеяння іншых інгрэдыентаў.
1. Фактары, якія ўплываюць на выкарыстанне
Тып прадукту: у ласьёнах і крэмах звычайна патрабуецца больш высокае ўтрыманне (напрыклад, 5-10%), каб забяспечыць добры ўвільгатняючы эфект.
Патрэбы ў увільгатненні: Для прадуктаў, якія выкарыстоўваюцца на сухой скуры або ў сухім асяроддзі, можа спатрэбіцца адпаведным чынам павялічыць выкарыстанне.
Іншыя інгрэдыенты: сінэргія з іншымі ўвільгатняючымі інгрэдыентамі (напрыклад, гліцэрынай, гіалуронавай кіслатой і г.д.) таксама паўплывае на яго выкарыстанне.
2. Рэкамендаваны дыяпазон выкарыстання
У касметыцы выкарыстанне триацетина звычайна складае ад 0,1 да 10%. Канкрэтнае выкарыстанне павінна быць скарэкціравана ў адпаведнасці з характарыстыкамі прадукту і мэтай выкарыстання.
3. Тэхніка бяспекі
Выкарыстанне трыацэтыну ў касметыцы бяспечна, але празмернае выкарыстанне можа выклікаць узмацненне тлустасці на скуры. Такім чынам, рэкамендуецца рэгуляваць колькасць у адпаведнасці з патрэбамі прадукту і эфектам ад выкарыстання.
Триацетин шырока выкарыстоўваецца ў касметыцы за яго разнастайныя перавагі. Як змякчальнае сродак, ён дапамагае ўвільгатняць і змякчаць скуру, паляпшаючы яе тэкстуру і гладкасць. Ён таксама дзейнічае як растваральнік, дапамагаючы раствараць актыўныя інгрэдыенты і павышаючы агульную стабільнасць касметычных рэцэптур. Не існуе цвёрдага стандарту для рэкамендаванага выкарыстання трыацэтыну ў касметычным ўвільгатненні, таму што яго выкарыстанне будзе адрознівацца ў залежнасці ад канкрэтнага тыпу прадукту, патрэбаў ва ўвільгатненні і ўзаемадзеяння іншых інгрэдыентаў.
1. Фактары, якія ўплываюць на выкарыстанне
Тып прадукту: у ласьёнах і крэмах звычайна патрабуецца больш высокае ўтрыманне (напрыклад, 5-10%), каб забяспечыць добры ўвільгатняючы эфект.
Патрэбы ў увільгатненні: Для прадуктаў, якія выкарыстоўваюцца на сухой скуры або ў сухім асяроддзі, можа спатрэбіцца адпаведным чынам павялічыць выкарыстанне.
Іншыя інгрэдыенты: сінэргія з іншымі ўвільгатняючымі інгрэдыентамі (напрыклад, гліцэрынай, гіалуронавай кіслатой і г.д.) таксама паўплывае на яго выкарыстанне.
2. Рэкамендаваны дыяпазон выкарыстання
У касметыцы выкарыстанне триацетина звычайна складае ад 0,1 да 10%. Канкрэтнае выкарыстанне павінна быць скарэкціравана ў адпаведнасці з характарыстыкамі прадукту і мэтай выкарыстання.
3. Тэхніка бяспекі
Выкарыстанне трыацэтыну ў касметыцы бяспечна, але празмернае выкарыстанне можа выклікаць узмацненне тлустасці на скуры. Такім чынам, рэкамендуецца рэгуляваць колькасць у адпаведнасці з патрэбамі прадукту і эфектам ад выкарыстання.
Для чаго выкарыстоўваецца триацетин?
Ён выкарыстоўваецца больш за 75 гадоў для шырокага спектру прымянення, у тым ліку ў якасці касметычнага біяцыду (часцей за ўсё як фунгіцыд), пластыфікатара, растваральніка ў касметычных формулах, харчовай дабаўкі (у якасці араматызатара і ад'юванта), а таксама ў якасці злучнага для гаручых матэрыялаў у цвёрдых ракетных палівах. Трыацэцін выкарыстоўваецца ў якасці фармацэўтычнага напаўняльніка ў вытворчасці капсулы і таблеткі. У фармацэўтычнай прамысловасці триацетин шырока выкарыстоўваецца як супрацьгрыбковы сродак і пластыфікатар для вытворчасці капсул і капсульных пакрыццяў. Триацетин аказвае значны ўвільгатняе эфект у касметыцы, які ў асноўным дасягаецца з дапамогай наступных механізмаў:
1. Гіграскапічны эфект: Трыацэцін можа паглынаць вільгаць з навакольнага асяроддзя і ўтвараць тонкую ўвільгатняючую плёнку на паверхні скуры, каб прадухіліць страту вільгаці.
2. Ўвільгатненне: У спалучэнні з натуральнымі ўвільгатняючымі фактарамі скуры (напрыклад, гліцэрынай) трыацэцін павышае ўвільгатненне скуры і робіць яе больш увільготненай.
3. Мяккасць: У якасці растваральніка трыацэцін дапамагае іншым ўвільгатняючым інгрэдыентам лепш пранікаць у скуру і аказваць увільгатняючы эфект.
Трыацэцін забяспечвае эфектыўны ўвільгатняючы эфект для касметыкі з дапамогай розных механізмаў, такіх як паглынанне вільгаці, увільгатненне і спрыянне пранікненню.
Ён выкарыстоўваецца больш за 75 гадоў для шырокага спектру прымянення, у тым ліку ў якасці касметычнага біяцыду (часцей за ўсё як фунгіцыд), пластыфікатара, растваральніка ў касметычных формулах, харчовай дабаўкі (у якасці араматызатара і ад'юванта), а таксама ў якасці злучнага для гаручых матэрыялаў у цвёрдых ракетных палівах. Трыацэцін выкарыстоўваецца ў якасці фармацэўтычнага напаўняльніка ў вытворчасці капсулы і таблеткі. У фармацэўтычнай прамысловасці триацетин шырока выкарыстоўваецца як супрацьгрыбковы сродак і пластыфікатар для вытворчасці капсул і капсульных пакрыццяў. Триацетин аказвае значны ўвільгатняе эфект у касметыцы, які ў асноўным дасягаецца з дапамогай наступных механізмаў:
1. Гіграскапічны эфект: Трыацэцін можа паглынаць вільгаць з навакольнага асяроддзя і ўтвараць тонкую ўвільгатняючую плёнку на паверхні скуры, каб прадухіліць страту вільгаці.
2. Ўвільгатненне: У спалучэнні з натуральнымі ўвільгатняючымі фактарамі скуры (напрыклад, гліцэрынай) трыацэцін павышае ўвільгатненне скуры і робіць яе больш увільготненай.
3. Мяккасць: У якасці растваральніка трыацэцін дапамагае іншым ўвільгатняючым інгрэдыентам лепш пранікаць у скуру і аказваць увільгатняючы эфект.
Трыацэцін забяспечвае эфектыўны ўвільгатняючы эфект для касметыкі з дапамогай розных механізмаў, такіх як паглынанне вільгаці, увільгатненне і спрыянне пранікненню.
Ці з'яўляецца трыацэцін кансервантам?
Трыацэцін дапамагае раствараць і разводзіць рэчывы, ствараючы паслядоўны склад. Ён дапамагае падоўжыць тэрмін захоўвання прадукту ў якасці кансерванту, прадухіляючы рост непажаданых рэчываў у прадукце.
Трыацэцін дапамагае раствараць і разводзіць рэчывы, ствараючы паслядоўны склад. Ён дапамагае падоўжыць тэрмін захоўвання прадукту ў якасці кансерванту, прадухіляючы рост непажаданых рэчываў у прадукце.
Што такое триацетин ў вітамінах?
Трыацэцін (C9H14O6), таксама вядомы як гліцэрылтрыацэтат, з'яўляецца фармацэўтычным напаўняльнікам, які выкарыстоўваецца ў вытворчасці капсул і таблетак і выкарыстоўваецца ў якасці ўвільгатняльніка, пластыфікатара і растваральніка. Гэта вадкасць, і была зацверджана FDA ў якасці харчовай дабаўкі.
Трыацэцін (C9H14O6), таксама вядомы як гліцэрылтрыацэтат, з'яўляецца фармацэўтычным напаўняльнікам, які выкарыстоўваецца ў вытворчасці капсул і таблетак і выкарыстоўваецца ў якасці ўвільгатняльніка, пластыфікатара і растваральніка. Гэта вадкасць, і была зацверджана FDA ў якасці харчовай дабаўкі.
Чаму трыацэцін шкодны для вас?
Дабаўка триацетин выклікаў раздражненне вачэй, але не пашкодзіў. Триацетин не быў мутагенным. Хаця не было даступных дадзеных аб рэпрадуктыўнай таксічнасці і таксічнасці для развіцця, трыацэцін хутка метабалізуецца да гліцэрыны і воцатнай кіслаты, і гэтыя хімічныя рэчывы не з'яўляюцца таксінамі для развіцця.
Якія ў триацетина пабочныя эфекты?
Многія людзі, якія выкарыстоўваюць гэты прадукт, не маюць сур'ёзных пабочных эфектаў. Неадкладна паведаміце свайму лекару, калі ў вас ёсць якія-небудзь сур'ёзныя пабочныя эфекты, у тым ліку: змены псіхікі / настрою (напрыклад, спутанность свядомасці, галюцынацыі), звон у вушах, абцяжаранае мачавыпусканне, змены гледжання (напрыклад, размытасць / дваенне ў вачах).
Многія людзі, якія выкарыстоўваюць гэты прадукт, не маюць сур'ёзных пабочных эфектаў. Неадкладна паведаміце свайму лекару, калі ў вас ёсць якія-небудзь сур'ёзныя пабочныя эфекты, у тым ліку: змены псіхікі / настрою (напрыклад, спутанность свядомасці, галюцынацыі), звон у вушах, абцяжаранае мачавыпусканне, змены гледжання (напрыклад, размытасць / дваенне ў вачах).












