Прадаецца парашок трегалозы

Назва прадукту: парашок трегалозы
Спецыфікацыя: 99%
Знешні выгляд: белы парашок
Сертыфікат: ISO9001/HALA/FDA/кашэрны
MOQ: 25 кг
Вытворца: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Адрас электроннай пошты: sales@cosmeticraw.com

Парашок трегалозы для продажу Апісанне

У свеце догляду за скурай, які пастаянна развіваецца, трэгалоза стала магутным інгрэдыентам, які прапануе беспрэцэдэнтную абарону і ўвільгатненне. Гэты інавацыйны цукар, атрыманы з натуральных крыніц, такіх як расліны і грыбы, здзяйсняе рэвалюцыю ў касметычных складах, абараняючы скуру ад шкоды навакольнага асяроддзя, утрымліваючы вільгаць і павялічваючы стабільнасць прадукту. У сыроватках, крэмах або масках трэгалоза становіцца абавязковым прадуктам для перадавых касметычных брэндаў.

Чаму трегалоза змяняе гульню ў доглядзе за скурай

1. Superior Moisture Lock & Рамонт бар'ера

Трэгалоза выступае як а “біялагічны шчыт” для клетак скуры, імітуючы натуральныя механізмы захавання вільгаці. Ён утварае ахоўную плёнку, якая прадухіляе страту вады, што робіць яго ідэальным для:

  • Сухая і абязводжаная скура – Глыбока ўвільгатняе без тлустасці.

  • Адчувальная скура – Умацоўвае скурны бар'ер, каб паменшыць раздражненне.

  • Антивозрастные склады – Разгладжвае маршчынкі, падтрымліваючы аптымальнае ўвільгатненне.

2. Абарона ад стрэсавых фактараў навакольнага асяроддзя

Забруджванне навакольнага асяроддзя, ультрафіялетавае ўздзеянне і свабодныя радыкалы паскараюць старэнне і пашкоджваюць клеткі скуры. Ён дапамагае змагацца з гэтымі агрэсарамі:

  • Стабілізацыя клеткавых мембран для прадухілення акісляльнага стрэсу.

  • Павышэнне эфектыўнасці антыаксідантаў як вітамін С і Е.

  • Абарона ад сіняга святла і забруджвання— ключавыя праблемы сучаснага догляду за скурай.

3. Мяккая, але магутная сумяшчальнасць

У адрозненне ад рэзкіх актыўных рэчываў, якія могуць выклікаць раздражненне, гэта:

  • Не выклікае раздражнення – Бяспечны для ўсіх тыпаў скуры, у тым ліку для скуры, схільнай да экзэмы і скуры пасля працэдур.

  • Сінэргічны з іншымі актыўнымі рэчывамі – Павышае прадукцыйнасць пептыдаў, гіалуроновой кіслаты і ретиноидов.

  • pH-стабільны – Працуе ў кіслых і шчолачных складах без дэградацыі.

Вядучыя дэрматалагічныя даследаванні, абгрунтаваныя навукай і зацверджаныя спажыўцамі, пацвярджаюць ролю трегалозы ў:

Зніжэнне TEWL (трансэпідэрмальныя страты вады) да 30%.

Павышэнне ўстойлівасці скуры да суровага клімату.

Падаўжэнне тэрміну прыдатнасці прадукту за кошт стабілізацыі адчувальных інгрэдыентаў.

Спажыўцы любяць яго за лёгкую кансістэнцыю, не ліпкае навобмацак і бачныя вынікі, што робіць яго выдатнікам у K-beauty і медыцынскіх сродках па догляду за скурай.

Якое прымяненне трегалозы ў сыходзе за скурай?

Яго можна дадаваць у любыя касметычныя сродкі, такія як крэмы, ласьёны, маскі, сыроваткі, танальныя крэмы, шампуні, кандыцыянеры, мусы, сродкі для мыцця асобы і г.д., а таксама можна выкарыстоўваць у якасці падсалодвальнікаў, паляпшальнікаў густу і якасці памад, сродкаў для мыцця паражніны рота, араматызатараў і г.д.
Бязводная трегалоза можа быць выкарыстана ў касметыцы ў якасці дэгідратаціі для фасфаліпідаў, а таксама ферментаў.
Ён можа ўтвараць спецыяльную ахоўную плёнку на паверхні клетак, а слізь, якая выпадае з мембраны, не толькі ўвільгатняе клеткі скуры, але і выконвае функцыю выпраменьвання старонняга цяпла.
Ён мае добрую сумяшчальнасць, сумяшчальнасць і стабільнасць і можа выкарыстоўвацца разам з многімі касметычнымі сыравінай для дадання ў розныя катэгорыі касметыкі. Для самой касметыкі даданне трэгалозы мае шмат пераваг, такіх як зніжэнне тэмпературы замярзання, падаўжэнне тэрміну захоўвання і прадухіленне распаду алею.
Як вырабляецца парашок трегалозы?
Гэта неаднаўленчы дысахарід, які складаецца з дзвюх малекул глюкозы і вырабляецца прамысловым шляхам з дапамогай ферментатыўнага працэсу з выкарыстаннем крухмалу. Гэты метад уключае ў сябе спецыяльныя ферменты, такія як мальтоолигозилтрегалозосинтаза (MTSase), для пераўтварэння крухмалу ў яго.
З чаго здабываюць трегалозу?
Гэта дисахарид глюкозы, які здабываецца з розных крыніц, у тым ліку з пякарскіх дрожджаў, грыбоў і крухмалу. У той час як гістарычна экстрагаваны з дрожджаў, даследчы сайт адзначае, што высокі каэфіцыент экстракцыі атрымліваецца з тэрмічнаму апрацаваных дрожджаў. Зусім нядаўна былі распрацаваны метады масавай вытворчасці трэгалозы з крухмалу, што робіць яе больш даступнай і даступнай крыніцай.
Цукар трегалоза натуральны або сінтэтычны?
Гэта натуральны цукар (крышталічная форма). «Hayashibara пачала масавую вытворчасць трэгалозы пасля даследаванняў, якія паказалі, што яна забяспечвае выдатную гідратацыю, толькі ўдвая менш салодкая, чым сталовы цукар, і стабільная, што робіць яе прыдатнай для выкарыстання ў шырокім дыяпазоне харчовых прадуктаў.
Па меры росту попыту на далікатныя, але эфектыўныя, экалагічна чыстыя сродкі па догляду за скурай, яны стануць адным з асноўных прадуктаў наступнага пакалення. Яго здольнасць абараняць, увільгатняць і аднаўляць - і пры гэтым адпавядаць стандартам чыстай прыгажосці - робіць яго незаменным інгрэдыентам для брэндаў, якія імкнуцца да інавацый і даверу спажыўцоў.

Палепшыце сваю лінію па догляду за скурай з дапамогай трэгалозы — натуральнага шчыта для зіхатлівай і пругкай скуры.

Спадарожныя тавары

Запытаць прапанову

мы з нецярпеннем чакаем разгляду інфармацыі аб вашым запыце і звяжамся з вамі на працягу 24 гадзін!