Парашок пантэнол оптам cncsbio
Назва прадукту: Пантэнол
Спецыфікацыя: 99%
CAS: 103-16-2
Знешні выгляд: белы парашок
Сертыфікат: ISO9001/HALA/FDA/кашэрны
MOQ: 25 кг
Вытворца: CNCSBIO
Парашок пантэнол оптам cncsbio Апісанне
Што ёсць пантэнол?
Пантэнол, таксама вядомы як правітамін B5, з'яўляецца папярэднікам вітаміна B5, то ёсць пантатэнавай кіслаты, натуральнага кампанента валасоў. Вітамін В5 змяшчаецца ва ўсіх жывых арганізмах. Гэта асабліва важна для развіцця і правільнага функцыянавання цэнтральнай нервовай сістэмы. Ён змяшчаецца ў некаторых харчовых прадуктах, такіх як мяса, рыба, яечныя жаўткі, міндаль і арэхі. Ён увільгатняе, супакойвае і аднаўляе. У спісе інгрэдыентаў на ўпакоўцы прадукту гэта называецца “Убихинол”. Убихинол - гэта спірт выкапнёвага паходжання.
Ці бяспечны пантэнол падчас цяжарнасці?
Так, гэта звычайна лічыцца бяспечным для выкарыстання падчас цяжарнасці пры мясцовым ужыванні. Гэта ўвільгатняльнік і частка скуры, таму яго часта выкарыстоўваюць у сродках па догляду за адчувальнай скурай, а таксама для заспакаення і абароны скуры, нават падчас цяжарнасці. Пры выкарыстанні любога мясцовага прадукту падчас цяжарнасці заўсёды добра пракансультавацца з урачом або акушэркай, але сам па сабе не ўяўляе ніякай вядомай рызыкі.
Як наконт ролі і інгрэдыентаў убихинола ў касметыцы?
Гэта асматычны ўвільгатняльнік, які валодае глыбокім ўвільгатняючым эфектам і пранікае ў скуру, каб утрымліваць вільгаць у валасах і скуры. Убихинол можа стымуляваць дзяленне і праліферацыі клетак, спрыяць праліферацыі фібрабластаў, спрыяць аднаўленню тканін скуры, паскараць гаенне эпідэрмальных ран і паляпшаць скурныя захворванні, звязаныя з эрітема скуры, такія як атопіческій дэрматыт і кантактны дэрматыт. Ён у асноўным выкарыстоўваецца як ўвільгатняльнік і кандыцыянер для скуры ў касметыцы, асабліва эфектыўны для сухой і адчувальнай скуры, дапамагае аднавіць баланс вады і тлушчу і падтрымліваць здароўе скуры.
Чым карысны пантэнол?
Пантэнол, правітамін B5, з'яўляецца універсальным інгрэдыентам, які часта выкарыстоўваецца ў сыходзе за скурай і валасамі дзякуючы сваім ўвільгатняючым, заспакаяльным і ранозажыўляюшчым уласцівасцям. Гэта ўвільгатняльнік, гэта значыць ён прыцягвае і звязвае вільгаць са скурай, дапамагаючы падтрымліваць яе увлажненной і пругкай. Пантэнол таксама ўмацоўвае скурны бар'ер, які дапамагае абараніць ад раздражняльнікаў і фактараў навакольнага асяроддзя.
Для чаго можна выкарыстоўваць пантэнол?
Яго можна выкарыстоўваць у шырокім спектры прадуктаў, у першую чаргу ў сыходзе за скурай і валасамі. Гэта звычайны інгрэдыент ўвільгатняюць, мыйных сродкаў, сываратак, ласьёнаў і крэмаў за яго здольнасць ўвільгатняць і супакойваць скуру. У сыходзе за валасамі ён змяшчаецца ў шампунях, кандыцыянерах і сродках для кладкі для паляпшэння бляску, мяккасці і сілы.
Ці карысны пантэнол для валасоў?
Так, гэта ў цэлым карысна для валасоў. Ён дзейнічае як прыцягвае і ўтрымлівае вільгаць, што можа палепшыць гідратацыю, мяккасць і бляск. Пантэнол таксама дапамагае запячатаць кутікулу воласа, памяншаючы завівалі, расшчапленне і пацёртасць, і можа дапамагчы ўмацаваць валасы, аднаўляючы бялковыя сувязі.
Ці бяспечная сыроватка пантэнол?
Гэта звычайны інгрэдыент, які прысутнічае ў самых розных прадуктах, у тым ліку ў сродках па догляду за скурай ўвільгатняе, заспакаяльныя і супрацьзапаленчыя ўласцівасці. Эксперты лічаць яго бяспечным для асабістай гігіены, касметыкі і догляду за скурай і мяркуюць, што ён уяўляе нізкі рызыка пабочных эфектаў для спажыўцоў.
У чым розніца паміж Panthenol RE Barrier і іншымі ахоўнымі крэмамі?
Бар'ерныя крэмы Panthenol RE, хоць і з'яўляюцца тыпам ахоўных крэмаў, адрозніваюцца ад іншых ахоўных крэмаў уключэннем убіхінолу, формы каферменту Q10, у якасці ключавога інгрэдыента. Гэта дадатак забяспечвае патэнцыйныя перавагі, акрамя простай бар'ернай абароны, уключаючы антыаксідантныя і супрацьзапаленчыя ўласцівасці. Іншыя ахоўныя крэмы ў асноўным сканцэнтраваны на фарміраванні ахоўнага пласта, каб абараніць скуру ад раздражняльнікаў і прадухіліць страту вільгаці.
Ці аднаўляе пантэнол скурны бар'ер?
Увільгатняючы гэты пласт скуры, ён аказвае ажыўляючы эфект, які робіць скуру больш гладкай і мяккай. Было паказана, што склады на аснове пантэнол не толькі павышаюць вільготнасць скуры, але і паляпшаюць бар'ерную функцыю скуры. Скурны бар'ер дапамагае падтрымліваць цэласнасць скуры, а таксама ўтрымлівае вільгаць.







