Satış üçün pterostilbene tozu

Məhsulun adı: Pterostilben tozu
CAS.NO: 527-42-8
Xüsusiyyət: 98%
Görünüşü: Ağ toz
Sertifikat: ISO9001 / Hala / FDA / Kosher
Moq: 25 kq
İstehsalçı: CNCSBIO
Əlaqə: sales@cosmeticraw.com
WhatsApp: + 86-18729377217

Satış üçün pterostilben tozu Təsvir

Pterostilben Pterostilbene tozu Pterostilbene dəri üçün faydalıdır

Pterostilben nə üçün istifadə olunur?
O, nekroz, apoptoz, otofagiya və hüceyrə dövrünün dayanması yolu ilə həm həssas, həm də kimyəvi müqavimətli sidik kisəsi xərçəngi hüceyrələrində xərçəng əleyhinə təsirləri təşviq edərək, onu müxtəlif növ sidik kisəsi xərçənginin müalicəsi üçün potensial agent halına gətirir.

Qırmızı səndəl ağacı, qaragilə, üzüm və palma ağacı kimi bitkilərdən əldə edilən aktiv tərkib hissəsidir. Çoxlu bioloji aktivliyə malikdir belə antioksidant və antibakterial kimi və onun bioavailability resveratroldan daha yüksək və daha sabitdir. Xüsusilə antioksidant və kosmetika sahələrində dəri xəstəliklərinin müalicəsində və qarşısının alınmasında yaxşı rol oynayır. Bu, təbii olaraq meydana gələn antioksidant və antiinflamatuar agentdir üçün bir sıra üstünlüklərə malikdir dəri.

Qırışların və incə xəttlərin azaldılması: A 0,4% pterostilbene krem qırışların və incə xəttlərin görünüşünü azalda bilər.

Dəri tonunun yaxşılaşdırılması: Pterostilbene kremi dəri tonunu bərabərləşdirməyə kömək edə bilər.

Dərinin nəmləndirilməsini və elastikliyini yaxşılaşdırmaq: Təbii pterostilben tozu dərinin nəmləndirilməsini və elastikliyini artıra bilər.

Dərini UV və ionlaşdırıcı şüalardan qoruyur: Saf pterostilben tozu UV və ionlaşdırıcı şüalara məruz qaldıqda dərinin təbii qoruyucu mexanizmlərini dəstəkləməyə kömək edə bilər.

İltihabı azaltmaq: Çin pterostilben tozu otofagiyaya səbəb olmaqla iltihabla əlaqəli dəri xəstəliklərini azalda bilər, aradan qaldıran iltihablı.

Atopik dermatitin qarşısının alınması: Sintetik benzoil pterostilbenlər atopik dermatitə bənzəyir iltihab keratinositlərin və makrofagların aktivləşdirilməsini maneə törətməklə.

Pterostilbene faydaları

Pterostilben əlavələrinin faydaları nələrdir?

Onun antioksidant fəaliyyəti var cəlb olunub antikarsinogenezdə, nevroloji xəstəliklərin modulyasiyasında, iltihab əleyhinə, damar xəstəliklərinin zəifləməsində və diabetin yaxşılaşdırılmasında.

Ən yaxşı mənbə nədir pterostilbene?

Bu yüksək konsentrasiyaya malikdir müxtəlif bitkilərin meyvələrində, yarpaqlarında və öz ağaclarında, o cümlədən səndəl ağacı (Pterocarpus santalinus) (Seshadri, 1972), üzüm bağları (Vitis vinifera) (Langcake və s., 1979), öz ağacında (Pterocarpus marsupium) (Maurya et al., 1984), sağlam və Noimmature Pinotir və Noimmature.

Yaşlanma əleyhinədir?

Başlanğıc üçün, bir polifenoldur, və kimi digər polifenollar, güclü antioksidant kimi çıxış edir. Antioksidantlar hüceyrələrə zərər verən və sürətləndirən sərbəst radikalları zərərsizləşdirərək oksidləşdirici stressi azaltmağa kömək edir the qocalma proses. O, həmçinin DNT təmirini gücləndirərək qocalmanı yavaşlatmağa kömək edə bilər.

Estrogen artırırmı?

Bundan əlavə, o, antiprostat xərçəngi təsirinə kömək edə biləcək androgen və estrogen vasitəçiliyi yollarını inhibə edir.

Hansı daha yaxşıdır, pterostilben və ya resveratrol?

The daha güclü farmakoloji xüsusiyyətləri pterostilbendə daha resveratrol onun iki aid edilmişdir –OCH3 qrupları. Nəticədə, daha çox lipofilikdir hansı onun membran keçiriciliyini, bioavailability və bioloji potensialını artırır.

LDL-ni artırırmı?
Hüceyrə səthində LDLR ifadəsini və LDL-nin qəbulunu gücləndirir. Flow sitometriya təhlili göstərdi ki, LDL hissəciklərinin dozadan asılı olaraq hüceyrədaxili yığılmasının artması ilə əlaqəli olan hüceyrə səthində LDLR ifadəsini artırdı.

Nə təsir edir qaraciyərdə var?
Siçovullarda yüksək yağlı yüksək fruktoza ilə qidalanma səbəb olan qaraciyər steatozunun qismən qarşısını aldığı, doza-cavab modelini nümayiş etdirdiyi göstərildi. Bu pəhriz modelində o, əsasən de novo lipogenezi azaltmaqla və trigliseridlərin yığılmasını və sərbəst buraxılmasını artırmaqla hərəkət edir.

Əlaqəli məhsullar

Sitat gətirmək

Sorğu məlumatlarınızı nəzərdən keçirməyi gözləyirik və 24 saat ərzində sizinlə əlaqə saxlayacağıq!