Groothandel polyquaternium-51 poeier CAS: 125275-25-4
Produknaam: Polyquaternium-51
CAS.NO: 125275-25-4
Spesifikasie: 99%
Voorkoms: Wit poeier
Sertifikaat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Vervaardiger: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-pos: sales@cosmeticraw.com
Groothandel polyquaternium-51 poeier CAS: 125275-25-4 Beskrywing
Wat is Polyquaternium-51?
Polyquaternium-51 is 'n sintetiese, polimeriese kwaternêre ammoniumverbinding, wat beteken dit is 'n groot molekule waarvan die unieke amfifiliese (water- en olie-liefdevolle eienskappe) struktuur 'n lading het wat dit kondisionering gee en filmvormende eienskappe vir vel en hare.
Waarvoor word Polyquaternium gebruik?
Polikwaterniums vind veral toepassing in opknappers, sjampoe, haarmousse, haarsproei, haarverf, persoonlike smeermiddel en kontaklensoplossings. Omdat hulle positief gelaai is, neutraliseer hulle die negatiewe ladings van die meeste sjampoe en haarproteïene en help hare plat lê.
Wat is die voordele van polyquaternium?
Dit gee 'n gladde fluweelagtige gevoel en verbeter glip en bevogtiging in vel- en haarsorgprodukte. Dit word in 'n verskeidenheid produkte gebruik: sjampoe, ys, lyfroom, lyfwas, babasjampoe, borrelbaddens, opknappers, seep en skeerroom.
Wat is polyquaternium-51 in velsorg?
Die bevogtigende eienskappe daarvan is te danke aan sy strukturele ooreenkoms met lipiede wat in die korneosiete (oppervlakselle) van menslike vel voorkom. As sodanig werk dit om die vel se versperring te bewaar en te help om waterverlies te voorkom.
Is beste polyquaternium-51 goed vir jou vel?
Chian polyquaternium-51 word beskou as heeltemal veilig vir gebruik teen 2% konsentrasie of minder. Enigiets daarbo kan effense irritasie aan jou vel en oë veroorsaak. Dit is nie-irriterend en toon geen tekens van allergiese reaksie op die vel wanneer dit tot 2% in die formulering gebruik word nie.









